Over bouwspul.nl

Veel Aannemers en Leveranciers hebben te maken met restpartijen die zij niet meer kwijt kunnen omdat bijvoorbeeld de hoeveelheid te klein is. Ook kan het zijn dat het product uit een oude serie komt en dus verouderd is. Door op bouwspul.nl de restmaterialen aan te bieden aan de particuliere markt en de markt van de kleine klusbedrijven kan dit zowel voor de koper als de verkoper voordelen hebben.

De particulier en de professionele klusser krijgen de mogelijkheid om te beschikken over bouwmaterialen met kwaliteit die rechtstreeks uit de bouw komen. De aannemer of leverancier kan op deze manier extra verdienen en de overbodige bouwmaterialen op een andere manier kwijtraken dan bijvoorbeeld  terug te brengen in de recyclebak.

Het team van bouwspul.nl heeft in begin 2010 het initiatief genomen om deze restpartijen voor de particulier, klusser en kleine aannemer bereikbaar te maken. Het is immers van deze tijd om duurzaam om te gaan met bouwmaterialen. En wat is beter dan het geproduceerde 100% te gebruiken. Deze website is de eerste stap die wij hebben gezet.
Daarnaast hebben toeleveranciers van bouw- en installatie materialen de mogelijkheid om ook grote partijen voor een gereduceerde prijs op deze website te koop aan te bieden.

Aanbieders van bouwmaterialen kunnen de eerste 8 weken gratis een advertentie plaatsen, wat zeer gunstig kan zijn bij een groot aantal restpartijen bouwmateriaal. Uiteraard kunt u als particuliere klusser na een grote renovatie/verbouwing van de woning ook bouwspul aanbieden. Deze site is dus niet specifiek voor bedrijven, maar bedrijven zullen wel in overvloede aanwezig zijn.

Bouwspul.nl brengt middels haar website kopers en verkopers van bouwgerelateerde producten bij elkaar. Koop- en verkooptransacties van deze bouwgerelateerde producten vinden buiten de site plaats. Bouwspul.nl is niet bij deze transacties betrokken en dus ook niet verantwoordelijk in deze.

Op zoek naar bouwmaterialen met kwaliteit? Op deze site komen partijen incourante (rest) bouwmaterialen en ook grote partijen bouwmaterialen van klussers, aannemers en leveranciers. Het echte bouwspul!

Voor vragen kunt u mailen naar:

info@bouwspul.nl


  • Op zoek naar bouwmaterialen met kwaliteit? Op deze site komen restmaterialen van klussers, aannemers en leveranciers. Het echte bouwspul!

    Voor vragen kunt u mailen naar: info@bouwspul.nl

  • Categorieën

  • Volg ons

    • Twitter Facebook Linkedin